Az Adamas® BPMS rendszer

„Az ügyfél a céljaira fókuszáljon, ne a problémáira”

Adamas Megoldás

Az ügyfél számára elkészülő Adamas Megoldás két részből áll. Az Adamas Rendszerből és az Adamas Alkalmazásból. Az Adamas Rendszer értelmező motorja állítja elő a böngészőben végrehajtható programkódot az adatbázisban lévő paraméterek alapján. Ezek a paraméterek jelentik az Adamas Alkalmazást. Korábbi projektjeink alapján tipikus igényeknek megfelelő Alkalmazásokat készítettünk elő, amelyekből az igényelt funkcionalitásnak megfelelő modulok kiválasztásával és a paraméterek finomításával áll össze az ügyfél Adamas Megoldása.

Az Adamas Rendszer használatához felhasználói jogokat biztosítunk licenc szerződés keretében. Az Adamas Rendszer nem hordoz ügyfél funkcionalitást, ez azonos verziószámú Rendszerek minden ügyfelünknél bitre megegyeznek. Az ügyfelek felhasználói jogon túl nem szerezhetnek jogot az Adamas Rendszerhez, hiszen az korlátozná más ügyfelek jogait, a jogtulajdonos jogutód nélküli megszűnése esetén az Adamas Rendszer nyitott forráskóddá változik.

Az ügyfél számára átadott Adamas Alkalmazás forráskódja (paraméterei) az ügyfél számára megkötések nélkül elérhetőek, azt az eredeti bevezető személyétől független bevezető is továbbfejlesztheti (a garanciális feltételek figyelembe vételével).