Cégtörténet

A Gemma Rendszerház Kft. elődje – a Gemma Bt. – 1994-ben alakult vállalkozás, melyet három magánszemély hozott létre alapvetően "Big 4" nemzetközi tanácsadási cégnél eltöltött összességében több mint 30 évnyi felhalmozott tanácsadói tapasztalatára alapozva.

A céget azért hoztuk létre, hogy a tanácsadói munka segítésére olyan számítástechnikai alkalmazásokat készítsen, amelyekkel költséghatékonyan emulálhatóak a javasolt megoldások, és így felgyorsítható a megértés folyamata, illetve a megtapasztalás során kapott visszajelzésekből és javaslatokból pontosabb értelmezés és megoldások adhatóak, rövidebb idő alatt – azaz olcsóbban.

Elkészült alkalmazásaink segítségével olyan szintű hatékonyság növekedést érhettünk el, hogy több hagyományosan komplex és költséges tanácsadási terület – mint például az üzleti folyamatok áttervezése és automatizálása, vagy az ügyfélkapcsolat menedzsment automatizálása – is elérhetővé vált kisebb vagy erősen ár érzékeny gazdadasági, illetve közszolgálati szervezetek számára.

Növekvő ügyfélkörünk tanácsadási és támogatási kiszolgálására 2004-ben hoztuk létre a Gemma Rendszerház Kft-t.